Autamme onnistumaan.

Finngrowth

Liiketoiminnan parantaminen Lean Six Sigmalla

Yritysjohtajalle, joka haluaa parantaa yrityksensä kannattavuutta Finngrowthin Lean Six Sigma parannusohjelma on ratkaisu toimintatapojen parantamiseen, joka nostaa tuottavuutta ja alentaa kustannuksia. Toisin kuin pelkkään Leaniin perustuva parantaminen Finngrowthin sertifioituun Lean Six Sigma Black Beltiin perustuva ohjelma tuottaa mitattavasti pysyviä parannuksia.

Lean Six Sigma on liiketoiminnan parantamisen menetelmä, joka perustuu hukan järjestelmälliseen poistamiseen ryhmätyöskentelyllä. Hukat, joita poistetaan ovat: viat, ylituotanto, odottaminen, resurssien alikäyttö, turha kuljetus, turha liike, ylisuuret varastot ja ylilaatu. Lean Six Sigma tarjoaa välineet ja menetelmät joilla voidaan seuloa harvat oleelliset parannuskohteet monista hyvistä. Lisäksi Lean Six Sigma tarjoaa työkalut parannuksen pysyväistämiseen ja sen toteamiseen mittaamalla.

Finngrowth tarjoa kansainvälisesti sertifioitua Lean Six Sigma fasilitointia ja konsultointia. Opetamme tiimisi parantamaan operaatioitasi ja kannattavuuttasi. Avullamme löydät kriittiset parannuskohteet, joiden parantamisella saavutat suurimmat hyödyt liiketoiminnallesi.

Lean Six Sigma Osaamisalueet

  • Oleellisten parannuskohteiden tunnistaminen
  • Käytettävissä olevan tiedon luotettavuuden varmistaminen
  • Nykytilanteen arviointi
  • Valittujen ongelmakohtien ratkaisu
  • Parannusten varmistaminen ja pysyväistäminen